| Mayıs 09, 2010, 08:56:43 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
|
Google Words: Bu Yara Hiç Kapanmayacak Dosyasi, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Belgesi, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Programi, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Oyunlari, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Download, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Resimleri, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Hikayeleri, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Haberleri, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Indir,
Bu Yara Hiç Kapanmayacak Yükle, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Videosu, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Arsivi, Bu Yara Hiç Kapanmayacak Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bu Yara Hiç Kapanmayacak , Paylasim, Oyun, Torrent,Bu Yara Hiç Kapanmayacak , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bu Yara Hiç Kapanmayacak , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bu Yara Hiç Kapanmayacak
|
Yükleniyor...
|