| Eylül 02, 2009, 12:40:25 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Bu soruları cevaplayın
Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?
Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?
Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?
Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?
Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
Niçin fare kokulu kedi maması yok?
Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kaç deli vardır? :D :D :D
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 02, 2009, 05:22:05 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
ben varım onu bılıyorum 1 deli çantada keklik dark angel
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 09, 2009, 04:50:06 ÖÖ |
|
Dark_AngeL
|
ben varım onu bılıyorum 1 deli çantada keklik dark angel
Allahım yaa (:)
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Dosyasi, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Belgesi, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Programi, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Oyunlari, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Download, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Resimleri, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Hikayeleri, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Haberleri, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Indir,
Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Yükle, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Videosu, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Arsivi, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.? Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.?, Paylasim, Oyun, Torrent,Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.?, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.?, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bu Soruları Cevaplayabilir misiniz.?
|
Yükleniyor...
| | |