| Mart 31, 2008, 09:14:47 ÖS |
|
|
 valla ben pek balığa benzetemedim ama belki siz benzetebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 31, 2008, 09:54:27 ÖS |
|
bαL10cuк
|
BENDE BENZETEMEDİM BİRAZ ŞEKİL BAKIMINDAN O KADAR SAOL BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 01, 2008, 11:28:27 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
ozgin sankı senın ultrasondakı halın gıbı :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 01, 2008, 06:29:55 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
ozgin sankı senın ultrasondakı halın gıbı :D
bak yaa servet sen benim ultrasyondaki halimi nerden biliyon yaaa ;D ;D ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2008, 01:32:52 ÖS |
|
yasar
|
bu balık a benzemıyor ya baska seye benzıyor balık ların elı olmaz ama bunun var
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 15, 2008, 01:35:34 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
bence genetık birsey bazen karma genlerdn farklı canlılar olusturabılıyorlar
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 15, 2008, 03:09:28 ÖS |
|
bαL10cuк
|
bence genetık birsey bazen karma genlerdn farklı canlılar olusturabılıyorlar
katılıyorum olabilir
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Temmuz 02, 2008, 07:08:34 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
valla ben fareye benzettim :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Dosyasi, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Belgesi, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Programi, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Oyunlari, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Download, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Resimleri, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Hikayeleri, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Haberleri, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Indir,
Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Yükle, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Videosu, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Arsivi, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış, Paylasim, Oyun, Torrent,Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bu balıktan dünyada sadece 2 tane varmış
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |