| Mayıs 09, 2010, 08:47:51 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2010, 08:50:46 ÖÖ Gönderen: Hüzün_Masalı »
|
|
Söylesene, ben gerçekte senin neyin oldum...? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söylemedim gittiğini... Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor Ama ben.. kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Her insanın sadece aynalara gösterdigi bir yüzü , kimseye söyleyemediği bir hüznü vardır...
|
|
|
Google Words: Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Dosyasi, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Belgesi, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Programi, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Oyunlari, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Download, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Resimleri, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Hikayeleri, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Haberleri, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Indir,
Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Yükle, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Videosu, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Arsivi, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim, Paylasim, Oyun, Torrent,Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Böyle Başlasın Tüm Sabahlarımız // Günaydın Sevgilim
|
Yükleniyor...
|