| Aralık 02, 2009, 12:24:22 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Bir şey var canımı yakan..Buz gibi bir şey.. Hayattan tat alamıyorum.. Seni düşünmeden edemiyorum.. Sensiz geçmiyor zaman.. Ölüm sessizliği gibi çöktü sessizlik içime.. Bağırmak istesem sesim çıkmıyor. Sustum ben de şuursuzca..
Dilim konuşmuyor.. Kalemimse susmak bilmiyor.. Herkes üzerime geliyor 'neden?' diye.. Bağıramıyorum açıklayamıyorum sadece susuyorum.. 'Seviyorum hem de ölesiye' diyemiyorum.. Kilitliyorum dilimi.. Susuyorum..
Biliyorum bir ışık bekliyorsun benden.Tek bir kelime.. Yine konuşamıyorum.. Diyemiyorum 'al götür uzaklara..' Desem de zincirliyiz gidemeyiz ki..
Öylece bakıyorum sessizce bitişimizi izliyorum.. Sessizce gidişini izliyorum.. Sessizce büyük hasretlere özlemlere atıyorum yüreğimi.. Donuk ve boş gözlerle..
'Bitmesin!' diyemiyorum.. Herkes 'bitmeli!' diyor çünkü.. Herkes için mi yaşıyorum 'hayır!' Neden mi susuyorum peki? Gücüm yok onca şeyi kaldırmaya.. Gücüm yok!!
Sevdam çok büyük ama yetmiyor.. Bak yine ellerim bomboş.. Bak yine gözlerim bomboş.. Yoksun!! Bir daha da olmayacaksın korkarım.. Bu gidiş sende bir bitiş. Bende acıya hasrete özleme yokluğuna dair her şeye başlayış.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 08, 2010, 03:52:11 ÖS |
|
serdar1111
|
 |
|
|
içimde birşeyler var hala, senden kalmış bir yalandı sanki artakalan dün senden kalanlar vardı bugün senden hangi anı kalacak meçhul unutmadın sevgini, ne kadar sevdin bilmiyorum ama o kadar büyüktu yalanın şimdi içimde inceden bir hüzzam makamı, bir ayrılık var bir yalnızlık bir kalp ağrısı var kalan, güneş battığında karanlık sokaklarda kalan ayak seslerim herşeyi öğrettim her şeyi öğrendim, dönmeyeceğini öğrenemedim öğretemedide kimse el kaldırmıştım sevdana sen beni seçmedin oysa belki ondandı işte yazılmadı adım gönlünün kara tahtasına ama bilki bir tek sen yazılmıştın benim kara sevdama çoktan seçmeli sorularda saklıydı sanki sevdam, dört yanlış bir doğruyu değil bir yanlış tüm doğruları götürüyordu, bu yüzdendir elde kalanlarım hep sıfır oldu. gönlüme bıraktım seni, aklıma bıraktım uyudum düşüme bıraktım uyandım ilk günışığıma bıraktım, bir seni sana bırakamadım sadece ağlamak için bahane aramadım yağmurlarada saklamadım gözyaşımı küçük bir mum ışığı karanlığı yetti yelkenlileri yanağımdan geçirmeye ısınmak istemedim ellerim soğuk kalsın istedim, seninle aynı güneşi paylaşıyorduk aynı iklimlerde nefes alıyorduk çaya aynı şekeri katıyorduk aynı yağmurda ıslanıp aynı geceye bakıyorduk ama biz ayrı dünyalardaydık nereye gidersem gideyim bir kendime gelemedim sen benden giderken saymadım yıldızları papatyalara umut bağlamadım adımlarımıda saymadım çünkü dönmezdin biliyordum... Paylaştım sadece gördüğüm herşeyi beyazı sana verdim siyahı ben aldım, gitsende kıyamadım, gülü sana verdim dikeni ben aldım portakaldan daha bir turuncuydu sana sevgim, güneşten daha bir sıcak yağmurdan daha bir ıslak ve umutlardan daha bir büyük düştün ama bilememişim uzaktan daha bir uzakmışsın. Bir kibrit ateşine, yakarmışım herşeyi ama ateşden daha çok sen yakarmışsın. Boşverdim hesaplar yapmaktan geçmişi ben aldım geleceği sana verdim umut senin yarınlarında olsun istedim, ben sensiz hayallerde seninleydim kayıptım bugün kayıpsa yaşamak yarın umuttur unutmadım. Hala korkarmısın uyurken sebepsizce ve hala beyazmı sanırsın ölümü yastığa koyduğunda kafanı, gece hangi düşü göreceğinimi düşünürsün daha. Sabah uyandığında anlamsızmı bakarsın etrafa yağmur sesini uyanıp yağmuru sevip, ıslanmaktan korkardın sen oysa, bilirsin ne kadar yağarsa yağsın sadece ağlayabildiğin kadar ıslanırmış yüreğin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Birşey Var Canımı Yakan Dosyasi, Birşey Var Canımı Yakan Belgesi, Birşey Var Canımı Yakan Programi, Birşey Var Canımı Yakan Oyunlari, Birşey Var Canımı Yakan Download, Birşey Var Canımı Yakan Resimleri, Birşey Var Canımı Yakan Hikayeleri, Birşey Var Canımı Yakan Haberleri, Birşey Var Canımı Yakan Indir,
Birşey Var Canımı Yakan Yükle, Birşey Var Canımı Yakan Videosu, Birşey Var Canımı Yakan Arsivi, Birşey Var Canımı Yakan Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Birşey Var Canımı Yakan, Paylasim, Oyun, Torrent,Birşey Var Canımı Yakan, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Birşey Var Canımı Yakan, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Birşey Var Canımı Yakan
|
Yükleniyor...
| |