| Nisan 23, 2008, 09:45:40 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 23, 2008, 11:53:30 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
hepsi birbirinde güsel emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 23, 2008, 01:32:09 ÖS |
|
SaFKaN
|
eft hepside harika emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 07:14:57 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkürler beğendiğinize sevindim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 07:37:13 ÖS Gönderen: bysessiz19 »
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 07:17:18 ÖS |
|
bαL10cuк
|
teşekkürler beğendiğinize sevinmdim
zuhahaha beğendiğinize seinmdim yazmışın m dn sonra e getirsen beğenmedim olacak n,m nin yanında olunca karışıklık oluyor
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 23, 2008, 08:07:11 ÖS |
|
bysessiz19
|
düzeltim E_S_M_E_R_B_A_R_B_İ_E ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 08:08:49 ÖS |
|
bαL10cuк
|
tamam :) E_S_M_E_R_B_A_R_B_İ_E demene gerek yok Esen desen olur
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 23, 2008, 08:12:22 ÖS |
|
bysessiz19
|
tamam esen :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 08:12:47 ÖS |
|
bαL10cuк
|
:)
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 23, 2008, 09:18:56 ÖS |
|
selin
|
çok hoşş resimler.eline sağlık ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 23, 2008, 09:26:47 ÖS |
|
bysessiz19
|
teşekkurler selin beğendiğine sevindim ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 16, 2009, 02:32:18 ÖS |
|
esrarlı gözler
|
süper ama en sondaki daha güzel emeğine sağlıkkkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Dosyasi, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Belgesi, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Programi, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Oyunlari, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Download, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Resimleri, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Hikayeleri, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Haberleri, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Indir,
Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Yükle, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Videosu, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Arsivi, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ, Paylasim, Oyun, Torrent,Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bir dizi güzellik - MANZARA RESİMLERİ
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | |