| Haziran 19, 2009, 12:12:40 ÖS |
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapTikla Indir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2009, 02:05:48 ÖS Gönderen: SaFKaN »
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
| Haziran 19, 2009, 02:27:35 ÖS |
|
SaFKaN
|
canım bunlar slayt olarak gözükmüyor düzeltmeye çalıştım ama düzeltemedim :) sen biliyorsan düzeltirsen sevinirim :) yada kaptan sen bi düzeltiver sana zahmet :)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 20, 2009, 01:38:02 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
yo açılıo ben tekrar burdan pc me indirip denedim.tabi indirenin bilgisayarında office yüklü olması gerekio yükle deilse açılmaz.
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
|
|
| Haziran 20, 2009, 01:39:48 ÖS |
|
MaSaLPeRiSi
|
tabi yinede açılmıosa sileriz konuyu
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 20, 2009, 01:43:27 ÖS |
|
SaFKaN
|
hımm geçen slaytı açabilmiştim ama bunu açamadım ben ??? belki bende sorun vardır diğer arkadaşlarda denesin en iyisimi :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Bir Dakika (slayt gösterisi) Dosyasi, Bir Dakika (slayt gösterisi) Belgesi, Bir Dakika (slayt gösterisi) Programi, Bir Dakika (slayt gösterisi) Oyunlari, Bir Dakika (slayt gösterisi) Download, Bir Dakika (slayt gösterisi) Resimleri, Bir Dakika (slayt gösterisi) Hikayeleri, Bir Dakika (slayt gösterisi) Haberleri, Bir Dakika (slayt gösterisi) Indir,
Bir Dakika (slayt gösterisi) Yükle, Bir Dakika (slayt gösterisi) Videosu, Bir Dakika (slayt gösterisi) Arsivi, Bir Dakika (slayt gösterisi) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bir Dakika (slayt gösterisi), Paylasim, Oyun, Torrent,Bir Dakika (slayt gösterisi), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bir Dakika (slayt gösterisi), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bir Dakika (slayt gösterisi)
|
Yükleniyor...
| | | | |