| Şubat 26, 2008, 05:42:13 ÖS |
|
|
;D selam arkadaşlar bundan sonra bende burdayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 07:44:06 ÖS |
|
bαL10cuк
|
h.g Cihan kardeş paylaşımlarını beqliyorum......
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 26, 2008, 07:47:07 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
hoşgeldin cihan ben demet burda çok iyi vakit geçircene emin ol katılımlarını bekliyoruz ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 26, 2008, 08:39:12 ÖS |
|
EmRe-Y
|
hoşgeldin cihan kardeş ii vakitler gecirirsin inş ;)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Mart 07, 2008, 12:18:46 ÖS |
|
ebrar
|
hoş geldin cihan
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 07, 2008, 02:42:37 ÖS |
|
снежинка
|
h.g cihan
|
|
|
|
|
|
ѕözℓєяιη вüуüк уüяєğιη кüçüк уαηℓışℓαяıη çσк ∂σğяυℓαяıη уσк кєη∂ιηє göяє şαηѕℓıѕıη ƒαкαт вαηα göяє zαναℓℓıѕıη!!!
|
|
| Mart 08, 2008, 03:55:48 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
h.g arkadasım
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Mart 15, 2008, 05:35:35 ÖS |
|
bysessiz19
|
h g sitemize
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Mart 21, 2008, 01:40:00 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
h g cıhan hangı cıhansın sen benım tanıdıgım bır suru cıhan war da o yuzden sorım dedım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 23, 2008, 10:43:08 ÖS |
|
iori_yagami
|
h.g cihan
|
|
|
|
|
|
Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris YapLinkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
|
Google Words: bende geldim Dosyasi, bende geldim Belgesi, bende geldim Programi, bende geldim Oyunlari, bende geldim Download, bende geldim Resimleri, bende geldim Hikayeleri, bende geldim Haberleri, bende geldim Indir,
bende geldim Yükle, bende geldim Videosu, bende geldim Arsivi, bende geldim Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
bende geldim, Paylasim, Oyun, Torrent,bende geldim, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, bende geldim, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, bende geldim
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |