| Ekim 16, 2009, 01:56:56 ÖS |
|
|
ya arkadaslar benim nikim önceden kalpsizmelek di ama benim unutdum neyse ben yine geldim kurtulusunuz yok benden :P :D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 19, 2009, 07:48:11 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ya arkadaslar benim nikim önceden kalpsizmelek di ama benim unutdum neyse ben yine geldim kurtulusunuz yok benden :P :D
h.g. aramıza tekrardan o zaman
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ekim 19, 2009, 07:50:05 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
h.g. aramıza kalpsiz melek
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 24, 2009, 08:40:48 ÖÖ |
|
_NAZO_
|
tesekurler arkadışler ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: ben zuzu Dosyasi, ben zuzu Belgesi, ben zuzu Programi, ben zuzu Oyunlari, ben zuzu Download, ben zuzu Resimleri, ben zuzu Hikayeleri, ben zuzu Haberleri, ben zuzu Indir,
ben zuzu Yükle, ben zuzu Videosu, ben zuzu Arsivi, ben zuzu Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ben zuzu, Paylasim, Oyun, Torrent,ben zuzu, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ben zuzu, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ben zuzu
|
Yükleniyor...
| | | |