Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ben 10 – Protector Of Earth
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1691 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben 10 – Protector Of Earth  (Okunma Sayısı 1691 defa)
Haziran 12, 2010, 10:24:55 ÖS
iori_yagami'in Bilgileri
iori_yagami
iori_yagami
Administratör
Hero Member
*

Kisisel Mesaj İori_Yagami

Üye ID 5
Kayit Tarihi Ağustos 27, 2007, 11:53:29 ÖÖ
Nerden istanbul
Mesaj Sayisi 1124
Rep Puani
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ben 10 – Protector Of Earth

Oyun harika bir platform oyunu olmuş..Grafikleri,espriler,Konu Anlatımı,Bir çok extrası ile 4/4′lük olmuş…Hemen Artı ve Eksilerine geçeyim Son Sözümüde Yazayım bitsin

Artılar:
-Grafikler ortamların ambiyansı falan gayet renkli ve göz yormayan şekilde tasarlanmış.3D üzerine 2D kaplama yapılmış.
-Bölüm Boss’larında God OF War stili tuş kombinasyonları kullanılmış ve gayette iyi olmuş.
-Ara videolar yeterince konuyu anlatıyor..Ve yer yer harika espriler geçiyor..hoşuma gitti.
-Kontroller gayet basit yormuyor insanı rahat ve hızlı…Kombolar falanda çok çok rahat yapılıyor..ve Kombo menüsünü koymaları çok güzel olmuş oyun içine istediğiniz zaman bakabiliyorsunuz.
-Oyunun içinde yerleştirilmiş ufak ufak mini oyunlar bulmacalar sizleri bekliyor.
Sesler idare eder.Oyuna oturmuş.
-Ben 10 un enerjisi bitinci çok kısa zamanda tekrar düzeliyor..Yani Power up sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

Eksileri:
-Oyunu ilk açınca DEMO yok..
-Ara Videolar yarım ekran..
-Sesler bazen çok cılız kalıyor.
-Bir yerden bir yere atlarken veya sürekli atlamalı kısımda tam denge sağlayamama oluyor..
-Bazı buglar mevcut.
-Ben 10′un tüm alien formları yok yalnızca 5 tanesi var.6 Tane eksik..Oyun içinde demoları izlerken neden yok demeyesiniz.

Son Söz: Oyun bir kaç eksiğine rağmen kesinlikle oynanmalı diyorum Gerçekten çok çok zevkli bir platform oyunu olmuş..Tavsiye Ederim

Önemli Not:Oyun aslında PSP oyunudur ancak aşağıdaki emülatörle bilgisayarda da oynanabilmektedir.Alıntıdır...

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
 Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://rapidshare.com/files/132184464/psy-ben10.part1.rar

Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap  Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Kayit Ol or Giris Yap
http://rapidshare.com/files/134601114/psy-ben10.part2.rar

http://rapidshare.com/files/134726313/psy-ben10.part3.rar

şifre:BuLL_DoG
 Emülatör:
http://rapidshare.com/files/103392315/All-in-one_emulator_pack.rar

Google Words: Ben 10 – Protector Of Earth Dosyasi, Ben 10 – Protector Of Earth Belgesi, Ben 10 – Protector Of Earth Programi, Ben 10 – Protector Of Earth Oyunlari, Ben 10 – Protector Of Earth Download, Ben 10 – Protector Of Earth Resimleri, Ben 10 – Protector Of Earth Hikayeleri, Ben 10 – Protector Of Earth Haberleri, Ben 10 – Protector Of Earth Indir, Ben 10 – Protector Of Earth Yükle, Ben 10 – Protector Of Earth Videosu, Ben 10 – Protector Of Earth Arsivi, Ben 10 – Protector Of Earth Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Otomatik Tag
Ben 10 – Protector Of Earth, Paylasim, Oyun, Torrent,Ben 10 – Protector Of Earth, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ben 10 – Protector Of Earth, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ben 10 – Protector Of Earth

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL |  PHP |  Valid XHTML |  Valid CSS