| Haziran 23, 2008, 06:52:17 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 23, 2008, 08:19:21 ÖS |
|
SaFKaN
|
emeğine sağlık hepsi çok tatlıı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 24, 2008, 12:55:27 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eft halasının kuzusu kadar tatlı olmasalarda bnlarda tatlı
eeğine sağlık aşkitom
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Aralık 27, 2008, 05:08:08 ÖS |
|
BircgiM
|
hane ezelimiz nerde :(:(
|
|
|
|
|
|
Başarılı insan;sorunlara hep çözüm bulur,Başarısız insan çözümlerde hep sorun arar... 
|
|
| Aralık 27, 2008, 06:06:40 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Ezel Yokk Gitti
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Aralık 30, 2008, 08:13:51 ÖS |
|
bαL10cuк
|
Ezel Yokk Gitti
Nereye xS xS )=
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Haziran 19, 2009, 10:08:52 ÖÖ |
|
MaSaLPeRiSi
|
ezel atta gitti gelicek :P çok tatlı resimler tşkler paylaşımın için cnm
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Dosyasi, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Belgesi, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Programi, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Oyunlari, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Download, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Resimleri, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Hikayeleri, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Haberleri, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Indir,
Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Yükle, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Videosu, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Arsivi, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri) Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri), Paylasim, Oyun, Torrent,Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri), Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri), Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Bebişler Hiç biri Ezelim kadar güzel değil ama (bebek resimleri)
|
Yükleniyor...
| | | | | | |