| Ekim 12, 2007, 11:21:35 ÖÖ |
|
|
HERKESİN RAMZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK MUTLULUK VE ESENLIKLER DİLERİM - BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN..
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Ekim 12, 2007, 01:09:13 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...HAYIRLI BAYRAMLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ekim 12, 2007, 01:40:18 ÖS |
|
bαL10cuк
|
sağol seninde ramazan bayramın mübarek olsun
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Ekim 12, 2007, 10:59:48 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
bende hepıcıgınızn bayramını kutluyorum mubarek olsun bayramınız
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ekim 12, 2007, 11:57:22 ÖS |
|
fatcil
|
Şu yaslı günlerimizde hepinizin Bayramını kutlarım. Umarım hiç bir bayramda böyle şehit haberleri ile üzülmeyip gerçek anlamda bayram yapacağımız günler gelecektir.
TTK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: BAYRAM Dosyasi, BAYRAM Belgesi, BAYRAM Programi, BAYRAM Oyunlari, BAYRAM Download, BAYRAM Resimleri, BAYRAM Hikayeleri, BAYRAM Haberleri, BAYRAM Indir,
BAYRAM Yükle, BAYRAM Videosu, BAYRAM Arsivi, BAYRAM Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
BAYRAM, Paylasim, Oyun, Torrent,BAYRAM, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, BAYRAM, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, BAYRAM
|
Yükleniyor...
| | | | |