| Şubat 20, 2010, 10:45:56 ÖS |
|
|
 David Walsh (Matt Dillon - Crash) hayatta isteyebileceği her şeye sahiptir : Bankacılık alanında başarılı bir kariyer, güzeller güzeli bir nişanlı (Christina Applegate - Married With Children) bol arkadaş… Ona geride bıraktığı karanlık geçmişini anımsatan tek şey yüzündeki geçmeyen yanık izleridir… Bir gün müdürünün odasına çağırıldığında David uzun zamandır beklediği terifiyi aldığına emindir. Bunun yerine, o ayki kotasının biraz altında kaldığı için işten çıkarılır… Kendini çaresiz hisseden David ise eski dostlarından Jack’e (Steve Zahn – Rescue Dawn) başvurur. Jack, bütün zamanını uyuşturucu, suç ve striptiz kulüplerinin karanlık dünyasında geçirmektedir… Bakalım kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış olan David, hak ettiği terifiyi yakalayabilecek mi? Bir Not Türkiye'de vizyona girememiş sağlam bir komedi filmi...     
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Ayın Çalışanı & Employee of the Month Dosyasi, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Belgesi, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Programi, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Oyunlari, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Download, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Resimleri, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Hikayeleri, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Haberleri, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Indir,
Ayın Çalışanı & Employee of the Month Yükle, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Videosu, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Arsivi, Ayın Çalışanı & Employee of the Month Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ayın Çalışanı & Employee of the Month, Paylasim, Oyun, Torrent,Ayın Çalışanı & Employee of the Month, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ayın Çalışanı & Employee of the Month, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ayın Çalışanı & Employee of the Month
|
Yükleniyor...
|