| Nisan 14, 2009, 11:23:46 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 15, 2009, 12:42:12 ÖÖ |
|
^^KaPTaN6^^
|
Tesekküerle çok hoslar hele ejderlıye bayıldım tam benlık fantastık bırsey rep + + +
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Ateşli Masa Üstü Resimleri Dosyasi, Ateşli Masa Üstü Resimleri Belgesi, Ateşli Masa Üstü Resimleri Programi, Ateşli Masa Üstü Resimleri Oyunlari, Ateşli Masa Üstü Resimleri Download, Ateşli Masa Üstü Resimleri Resimleri, Ateşli Masa Üstü Resimleri Hikayeleri, Ateşli Masa Üstü Resimleri Haberleri, Ateşli Masa Üstü Resimleri Indir,
Ateşli Masa Üstü Resimleri Yükle, Ateşli Masa Üstü Resimleri Videosu, Ateşli Masa Üstü Resimleri Arsivi, Ateşli Masa Üstü Resimleri Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Ateşli Masa Üstü Resimleri, Paylasim, Oyun, Torrent,Ateşli Masa Üstü Resimleri, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Ateşli Masa Üstü Resimleri, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Ateşli Masa Üstü Resimleri
|
Yükleniyor...
| |