| Ocak 31, 2010, 08:40:32 ÖS |
|
|
*AŞKI BENDEN ÖĞRENME *GİT KÜÇÜK BİR ÇOCUGA SOR *O MERHAMETLİDİR *O BİLGEDİR *KÜÇÜK DEME SOR *HAYATI BENDEN ÖĞRENME *GİT YENİ DOĞAN BİR BEBEĞE SOR *HEPİMİZ BİR SINAVA GİRMEDEN ÖNCE *O SINAVA ÇALISMAMISMIYDIK *DERSİMİZİ SULAR SELLER GİBİ EZBERLEMEMİŞMİYDİK *OD EZBERLEMİŞTİR *HAYATI ÖĞRENECEKSEN *BASLAYACAĞI BU SINAVA YENİ ÇALISMIS BİRİNDEN ÖĞREN *SENİ SEVDİĞİMİ BANA SORMA *GİT SENİ TERKETMEMİ *SENDEN KAÇMAMI *SAĞLAYAN GEÇMİŞİME *KADERİME SOR *SANA BUNUN CEVABINI VERECEK OLAN *İŞLEDİĞİM GÜNAHLARA SOR *ONLAR BENİ *BİLİR
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Haziran 04, 2010, 01:26:46 ÖS |
|
serdar1111
|
Gülüm canim candan öte olan, Dert ortagim, acimi sevincimi paylasan, Günesle acan yagmurlan yagan, Benimle gülerken gülen, aglarken aglayan, Birtek seninle dünyaya meydan okudugum, Birtek seninle yasayanimsin. Herseyimi paylastigin göz bebegim, Ama birtek seyi beceremedin biliyormusun? Kalabalik icinde olsam bile yalniz oldugumu unutturmaayi.... beceremedin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: AŞKI BENDEN ÖĞRENME Dosyasi, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Belgesi, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Programi, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Oyunlari, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Download, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Resimleri, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Hikayeleri, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Haberleri, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Indir,
AŞKI BENDEN ÖĞRENME Yükle, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Videosu, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Arsivi, AŞKI BENDEN ÖĞRENME Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
AŞKI BENDEN ÖĞRENME, Paylasim, Oyun, Torrent,AŞKI BENDEN ÖĞRENME, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, AŞKI BENDEN ÖĞRENME, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, AŞKI BENDEN ÖĞRENME
|
Yükleniyor...
| |