| Eylül 09, 2009, 05:12:41 ÖÖ |
|
|
 |
|
|
Aşk aslında hiç bitmez, eğer aşk birşey üzerine kurulmuyorsa hiç bitmez ama aşk hava asılı birşey değil, mutlaka birşeylere bağlı kalan bir soyut düşünce duygudur aşk. Bazıları için evlilikte biter aşk, bazıları için sevgi başladığında biter aşk bazıları içinde ufak bir olayda biter aşk. aşk mutlaka bitecektir bu hiç bir zaman unutulmamalı. bunu unuttuğunuzda, aşk bir gün gelipte bittiğinde çok fazla üzülmemeniz için bu aklınızdan çıkmamalı, ama aşkın bitişini siz uzatabilirsiniz bu elinizde, nasıl yaparsınız bence bunu önce aşkınızı soygulayarak başlayın, siz neden aşıksınız? aşkınızı nasıl tanımlıyorsunuz? karşınızdakinin neyine aşıksınız? mümkün olduğunca karşınızdakinin kendine aşık olmaya çalışın. iyi olduğuna zeki olduğuna tatlı olduğuna çekici olduğuna aşık olmayın eğer aşıksanız bile şimdi aşkınızı karşınızdakinin benliğine yoğunlaştırın, çünkü bir insanın benliği hiç bir zaman değişmez, insanın hareketleri insanın görünüşü zekası tatlılığı değişir. ama benlik o insana has birşeydir o yüzden çok nadir az farklılıklar gösterir. hani derler ya bir insan 7sinde neyse 70indede odur diye buda öyle işte, o yüzden aşkınızı uzatmak için karşınızdakine aşık olmak için gördüklerinizde birşey arayıpta aşkınızı tazelemeyin, yoksa aşk çok daha çabuk bitecektir.
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: Aşk Ne zaman biter!! Dosyasi, Aşk Ne zaman biter!! Belgesi, Aşk Ne zaman biter!! Programi, Aşk Ne zaman biter!! Oyunlari, Aşk Ne zaman biter!! Download, Aşk Ne zaman biter!! Resimleri, Aşk Ne zaman biter!! Hikayeleri, Aşk Ne zaman biter!! Haberleri, Aşk Ne zaman biter!! Indir,
Aşk Ne zaman biter!! Yükle, Aşk Ne zaman biter!! Videosu, Aşk Ne zaman biter!! Arsivi, Aşk Ne zaman biter!! Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Aşk Ne zaman biter!!, Paylasim, Oyun, Torrent,Aşk Ne zaman biter!!, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Aşk Ne zaman biter!!, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Aşk Ne zaman biter!!
|
Yükleniyor...
|