| Ağustos 31, 2007, 04:53:52 ÖS |
|
|
Arkadaslar sitemiz yeni olduğu için bazı sorunlarımız vardı.
Hızlı yanıt gönderme sorunumuz hal edıldı artık herkez hızlı yanıt gonderebılecek.
Hızlı üyelık hal edıldı.
Konu açarken resım upload içim image shack modu alındı.
sizin hosunuza gideceğini dusunduğum için sayfalar arası yumusak gecıs modulunu kuruldu.
Eğer forumumuz hakkında baska önerılerınız yada sorunlarınız varsa lutfen söyleyınız en kısa zamanda hal edceğiz
yalnız soyle de bır sorunumuz var bu özellıklerı su anda sadece essiz isimli temayı kullanan arkadaslar görecekler 4 kısının ayarları değişikti bunun ıcın sıfırladım eğer yıne kendı ayaralrın yapmak ısterlerse değişebılırler ama bu tema hem gelısmıs hemde diğer temalara gore çok fazla özelliğe sahip sımdılık daha ıyısı yok .
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Eylül 01, 2007, 09:28:34 ÖS |
|
kanunsuz_hacker
|
ben özelden yolladım mesaj ;)
|
|
|
|
|
|
!!!kanunsuz_hacker!!! ѕєη∂єη вιятαηє ∂αнα уσкѕα єуωαℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη
|
|
| Eylül 11, 2007, 08:39:53 ÖS |
|
bαL10cuк
|
ben şu an essiz değil yeni bir tema kullanıyorum essizden güzel
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 10, 2008, 04:34:54 ÖS |
|
asi_genç
|
evet kaptan gönderiyoz teşekkürler eline sağlık
|
|
|
|
|
|
[font=ARİAL]Gözlerinin daldığı noktada ben varım.çünkü o an ben seni düşünüyor olucam [/font][/b]
|
|
| Şubat 29, 2008, 11:20:42 ÖÖ |
|
ebrar
|
slm ben esra yeni geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 29, 2008, 11:25:26 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
h.g esra
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Şubat 29, 2008, 12:52:48 ÖS |
|
sensiz19
Ziyaretçi
|
hoşgeldin esracım iyi vakit geçircene emin ol katılımarını bekliyoruz :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Dosyasi, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Belgesi, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Programi, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Oyunlari, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Download, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Resimleri, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Hikayeleri, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Haberleri, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Indir,
Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Yükle, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Videosu, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Arsivi, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.., Paylasim, Oyun, Torrent,Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi.., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Arkadaslar görunur sorunlarımız hal edildi..
|
Yükleniyor...
| | | | | | |