| Eylül 18, 2007, 05:05:00 ÖÖ |
|
|
Eski Türklerde askerler savaşırken arkadan gelecek herhangi bir saldırıyı kontrol edebilmek için sırtlarını bir ağaca, kaya veya taşa vererek ok atarlarmış.yıllar sonra bu sırt dayanan taşın ismi ARKA-TAŞ dan ARKADAŞ şeklinde dilimize yerleşmiş ve bugün bile güvenebileceğimiz bizi arkadan vurmayacak olan samimiyetine güvendiğimiz kişilere verdiğimiz isimdir.
Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar aşk, kendinden emin bir şekilde sorar;
Ben senden daha samimi ve daha cana yakınım sen niye varsın ki bu dünyada? Arkadaşlık cevap verir:
Sen gittikten sonra bıraktığın gözyaşlarını silmek için...
Hiç bir zaman arkadaşsız kalmamanız dileğiyle&
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Eylül 27, 2007, 11:09:52 ÖS |
|
mahmut
|
eline saglık kardes guzel olmus a.e.o
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 30, 2008, 07:23:32 ÖS |
|
ozgin
Ziyaretçi
|
çok anlamlı bir söz gerçekten aşk geçici ama gerçek ark dostluk her zaman kalıcıdır... +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 02, 2008, 08:26:10 ÖÖ |
|
s-e-r-v-e-t__
Ziyaretçi
|
guzel paylasım saol ama gunumuzde ole guvenılecek ınsan cok az gunun birinde 1 kac kısı bır kısıyı yakalıyor adam yakaladıgı kısının karnına oyle vuruyorkı adam dız cokuyor ah sırtım dıyor vuran kısı sen kafayımı yedın ben karnına vurdum ne sırtı yerde acılar ıcınde kıvranan adam cevap verıyor benım eşim dostum arkadasım olsaydı sen karnına vuramazdın ???
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 07:10:22 ÖÖ |
|
bysessiz19
|
evet doğru günümüzde artık boyle
|
|
|
|
|
|
//Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek.""\\ 
|
|
| Nisan 04, 2008, 02:12:33 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
gerçekten doğru ama günümüzde gerçek aşklar gibi dostlullar da azalmaya başladı
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 04, 2008, 02:55:52 ÖS |
|
EmRe-Y
|
gerçekten doğru ama günümüzde gerçek aşklar gibi dostlullar da azalmaya başladı
dostluklar azaldı diye bişey yok olamazda..Bu insanların kendi elinde olan birşey..dostlarımızı azaltanda biziz çoğaltanda kişiden kişiye değişir bu...Dost olmayı ve kalmayı hakedeni var etmeyeni var önemli olan iyi seçmekte ;) ;)
|
|
|
|
|
|
Ne içsem, ne yesem, ne yapsam sanki yarıyordu bana / daha doğrusu içimdeki sana.. Toprağa değiLde, suya ekiLmiş bir çiçek gibi / durmaksızın hızLıca büyüyordun içimde...
|
|
| Nisan 04, 2008, 03:04:13 ÖS |
|
bengü_bade
Ziyaretçi
|
bilmiyorum valla ben öyle güvenebileceğim pek fazla kişiyi göremiyorum dünya değişiyo tabi insanlar da eskisi gibi değil ki bazı şeyler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google Words: Arkadaş ın Anlamı .... Dosyasi, Arkadaş ın Anlamı .... Belgesi, Arkadaş ın Anlamı .... Programi, Arkadaş ın Anlamı .... Oyunlari, Arkadaş ın Anlamı .... Download, Arkadaş ın Anlamı .... Resimleri, Arkadaş ın Anlamı .... Hikayeleri, Arkadaş ın Anlamı .... Haberleri, Arkadaş ın Anlamı .... Indir,
Arkadaş ın Anlamı .... Yükle, Arkadaş ın Anlamı .... Videosu, Arkadaş ın Anlamı .... Arsivi, Arkadaş ın Anlamı .... Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Arkadaş ın Anlamı ...., Paylasim, Oyun, Torrent, Arkadaş ın Anlamı ...., Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Arkadaş ın Anlamı ...., Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Arkadaş ın Anlamı ....
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |