| Eylül 10, 2007, 11:16:29 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Eylül 12, 2007, 12:46:26 ÖS |
|
bαL10cuк
|
yaaa çok korktummmmmmm 2. resimdeki yılanın ağzı iğrenç ve çok büyükkkkk annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :'( :'( :'( :'( :'( :'( :o :o :o :o :( :( :( ??? ??? ??? :-X :-X :-X :-X :-X :-[ :-[ :-[
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 12, 2007, 12:47:04 ÖS |
|
bαL10cuк
|
eeemeeeğineee sağlık ama korktummmmm
|
|
|
|
|
|
^^Yaramazmışım! (Her Zaman Her Yerde!) ^^Şımarıkmışım! (Eh Pek De YaLan DeiL..) ^^SiwridiLLiymişim! (LafLar Aynen Cuk Die!) ^^Kinciymişim! (BiLmem Sanırım?) ^^HawaLıymışım! (Kardeşim AkıL War Mantık War! ) ^^DeLi EDiyomuşum! (Ben AkıLLımıyımki?) ^^KaLpsizmişim! (Taş mı War Ne?) ^^Uyuzun Tekiymişim! (Doğrusu Baya Bi Ederim!) ^^Kendini Beqenmişmişim!! (HeraLde Beqenicem) Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz. Linkleri Görebilmek Için Lütfen Üye Olunuz.
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Nisan 27, 2008, 01:55:55 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
maşallah ne ağız var onda öle yaa... emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 02:07:40 ÖÖ |
|
DRaGoN
|
hesab et bunlar leylek domuz kaplumbag en sısko tavsan vs vs gıbı selerı dırekt olarak yutuyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 02:09:54 ÖÖ |
|
SaFKaN
|
yaa beni bile yutar o ağızla :-\
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 27, 2008, 10:53:04 ÖÖ |
|
bαL10cuк
|
Erman abi başka işin yok mu yha şöle ürpertmeyecek resimler koy bu ne timsah yılan resimleri ???
|
|
|
|
|
|
Kayit Ol or Giris Yap
|
|
| Eylül 03, 2008, 12:41:03 ÖS |
|
yasar
|
2. resımde ne varkı ıyıce bakın dıyorsunuz anlamadım soyleyınde bılelım
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 19, 2009, 10:22:27 ÖÖ |
|
MaSaLPeRiSi
|
emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
Allah der ki: "Kimi benden çok seversen, onu senden alırım." ve ekler: "Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım." ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya.. Öldüm der durur, yine de yaşarsın..!
•°¤*(¯`°MaSaLPeRiSi°´¯)*¤°•
|
|
|
Google Words: ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Dosyasi, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Belgesi, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Programi, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Oyunlari, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Download, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Resimleri, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Hikayeleri, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Haberleri, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Indir,
ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Yükle, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Videosu, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Arsivi, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. , Paylasim, Oyun, Torrent,ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. , Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM.. , Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ANAKONDA YILANI... 2. RESME DİKKATLİCE BAKIN BAKALIM..
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |