| Ekim 21, 2009, 01:50:49 ÖÖ |
|
|
bu son sözlerim sana hatıram olsun aşkın gül kokan bahçesi kalbinde açsın yazdım seni kalbime haberin olsun sevmek günah ise affet beni
bu sonmısralar yüreğimin sesi bu hıçkırıklar son yağmuru gözlerimin üzmek istemem seni tanırsın beni sevmek günah ise affet beni
bu şiir yüreğimin son çığlığı zekamın son ışıkları titreyen ellerimle yazdım bunları sevmek günah ise affet beni
|
|
|
|
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
| Ağustos 09, 2011, 05:27:08 ÖS |
|
|
Google Words: Affet Beni Dosyasi, Affet Beni Belgesi, Affet Beni Programi, Affet Beni Oyunlari, Affet Beni Download, Affet Beni Resimleri, Affet Beni Hikayeleri, Affet Beni Haberleri, Affet Beni Indir,
Affet Beni Yükle, Affet Beni Videosu, Affet Beni Arsivi, Affet Beni Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
Affet Beni, Paylasim, Oyun, Torrent,Affet Beni, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, Affet Beni, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, Affet Beni
|
Yükleniyor...
| |