| Eylül 28, 2009, 01:11:55 ÖS |
|
|
Özellikler Motor Modifiyeleri Hava Filtresi: var Eksantrik : var Chip Tuning : var Supercharger : Var Taşlama : Yapıldı Süspansiyon ve Yürüyen Aksam Modifiyeleri Yaylar : vogotlang Süspansiyon : var Jantlar : avantgarde Lastik : mıchelin Fren Diskleri : orjin İç ve Dış Mekan Modifiyeleri Pedallar : typer Koltuklar : typer Direksiyon : typer Göstergeler : typer Vites Topuzu : typer Body Kit : var Farlar ve Stoplar : angel farlar Ses ve Görüntü Sistemleri Mid Bass : jbl Tweeter (Tiz) : ts 20 Subwoofer : jbl Teyp, CD/VCD/Mp3 Çalıcı : sony Anfi : jbl
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2009, 01:15:24 ÖS Gönderen: by.dmrcı »
|
|
|
|
| Eylül 28, 2009, 09:01:52 ÖS |
|
^^KaPTaN6^^
|
Evet Güzel Araba Keske Tek Resimden Fazlasını Koysaydın Mesela İç Dizaynı Falan Daha İyi Olurdu :):)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2009, 11:09:11 ÖS Gönderen: KaPTaN6 »
|
|
^^GEL GÖR AŞK'LA YANANA ATEŞ NEYLER GEL DE GÖR AŞK'LA YANANIN ATEŞİ ATEŞE NEYLER^^Ey sevgili…! Güneşte benden uzakta ayda..! Ama hiçbir sabahım güneşsiz.. hiçbir gecem aysız geçmiyor Tıpkı yüreğim senden vazgeçemediği gibi..! Tesbih gibi çektim seni; Gelirrr, gelir, gelir diyeee.. ========ஜ۩۞۩ஜ======== ◄██▓░ -| ^^BeBeTo^^ |- ░▓██► ========ஜ۩۞۩ஜ======== Yalnızlık coştu yüreğimde Sende baska hersey yabancı bana Birde aksam olmuyor mu çıldırıyorum Şarkılarda ayrı bende ayrı sancı Alıp gittin herseyi sen yoksun biliyorum Ama simdi en olmayacak şeyi Seni istiyorum neden deme SENİ SEVİYORUM
|
|
|
Google Words: ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Dosyasi, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Belgesi, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Programi, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Oyunlari, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Download, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Resimleri, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Hikayeleri, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Haberleri, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Indir,
~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Yükle, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Videosu, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Arsivi, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~ Albümü,
|
| Otomatik Tag |
|
~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~, Paylasim, Oyun, Torrent,~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~, Film, Eglence, Haberler, Kissadan Hisse, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~, Dizi, komik, Mevlana, Din, Islam, ~« ╗ Buda Benim Canavar ╗«~
|
Yükleniyor...
| |